Security Management is een must

Goede informatiebeveiliging begint met het bepalen van het strategisch beleid. Vervolgens wordt het beleid gezekerd binnen de organisatie zodoende het beleid ook gevold wordt. Risicoanalyses, processen en de inzet van automatisering om de gevolgde procedures te monitoren, ondersteunen het strategische beleid.

H2B levert verschillende diensten gericht op beveiliging van bedrijfsnetwerken. Wij onderzoeken uw bedrijfsnetwerk met behulp van scans en testen met speciale gecertificeerde apparatuur en software om de staat van de beveiliging van uw ICT- infrastructuur te bepalen.  Hierbij maken wij onder andere gebruik van Risk Assessments, Vulnerability scanning en Pentesting.

DDOS oftewel Distributed Denial of Service Attack Bescherming

In 2015 werden Ziggo en ruim 3,2 miljoen klanten slachtoffer van een grote DDoS-aanval. Deze DDoS-aanval, die ruim 2 dagen duurde, werd opgeëist door Hackersgroep Anomymous. In een video op YouTube geven zij aan dat deze aanval een gevolg is van de slechte service die Ziggo aan haar klanten zou bieden.

Begin december 2017, was Mijndomein.nl en haar klanten opnieuw slachtoffer van een grote DDoS-aanval die ruim 5 dagen duurde. Duizenden websites waren daardoor verschillende dagen onbereikbaar. De (reputatie) schade was groot.

H2B kan u helpen bij de preventie tegen DDOS aanvallen middels speciale software. Daarnaast kan H2B ook nog een aantal andere preventieve en bestrijdingsmethoden aanbieden met behulp van Firewalls, Routers, Switches, Clean Pipes & Scrubbing Centers.

Belangrijk voor U

De beveiligingsaandacht en middelen van een organisatie dienen uit te gaan overeenkomstig met de belangrijkste bedreigen. Te vaak wordt nog geinvesteert in high-profile en kostbare projecten, terwijl kwaadwillende binnenkomen via een route die eenvoudig geblokkeerd had kunnen en moeten worden.

Goede security is goede voorbereiding: weet welke dreigingen voor handen liggen en sta klaar om deze te pareren. Samen met de treat intelligence van H2B wordt in kaart gebracht op welke kwetsbaarheden aanvallers zich richten en helpt uw organisatie met de verdediging op die plekken.

Wij werken graag met u samen om het security management van uw organisatie te verbeteren.

Neem vrijblijvend contact met ons op.