H2B INFRASTRUCTUUR

De backbone van ons netwerk bestaat uit een geografische gescheiden, redundant glasvezelnetwerk dat is verbonden via state-of-the-art routers en switch apparatuur. Op onze datacenters zijn wij verbonden met diverse exchanges, peerings en transit-providers. De core switches van ons netwerk verzorgen, via meervoudige redundante paden, de connectiviteit binnen ons netwerk. Hierdoor is het mogelijk om uw toepassingen vanuit meerdere fysieke locaties te laten verzorgen.

Voor ons complete netwerk bieden wij DDos mitigation, geavanceerde loadbalancing en Content Delivery diensten aan. Gecombineerd met de hoge snelheid en capaciteit van ons netwerk kunnen wij daarmee zelfs in extreme gevallen de beschikbaarheid van zowel het netwerk als uw platformen en applicaties garanderen.

H2B heeft een core-netwerk tussen verschillende locaties. De glasvezellijnen zijn bij verschillende partijen ingekocht via langlopende contracten. De glasvezellijnen zijn zodoende ingericht dat ze niet over elkaar heenlopen zodat eventuele storingen geen invloed hebben op de internetconnectiviteit.

VERBETERDE REDUNDANTIE EN BETROUWBAARHEID

Zekerheid is voor u essentieel. Redundantie en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Door uw infrastructuur aan onze infrastructuur te koppelen stijgt de redundantie en betrouwbaarheid van uw systeem enorm!

Wij werken graag met u samen om de redundantie en betrouwbaarheid van uw infrastructuur te verbeteren.

Neem vrijblijvend contact met ons op.