ONZE DIENSTEN

NETWERKEN

Uitgebreide ervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van zowel kleine als grote netwerken, kantoornetwerken, hosting omgevingen en netwerken met verbindingen naar 100,000 eindgebruikers.  Stabiliteit, schaalbaarheid en beveiliging zijn hierbij onze uitgangspunten.

DATACENTER VIRTUALISATIE

Wij bouwen grote virtualisatie platformen die schaalbaar zijn met lage onderhoudskosten. Uiteraard hebben we ook een rijke ervaring in het migreren van bestaande applicaties en systemen naar het nieuwe virtuele platform.

H2B INFRASTRUCTUUR

Redundantie en beschikbaarheid zijn uitermate belangrijk voor ons. Door uw infrastructuur aan ons systeem te koppelen verhoogt u zowel de redundantie als de betrouwbaarheid enorm.

MONITORING

Advies en installatie van monitoringssysteem, waarin alle KPIs van het systeem 24×7 gemonitord en gerapporteerd worden.

SECURITY

H2B levert verschillende diensten gericht op beveiliging van bedrijfsnetwerken. Hierbij onderzoeken wij uw bedrijfsnetwerk met behulp van scans en testen wij de staat van de beveiliging.

LINUX & UNIX

Onze engineers hebben uitgebreide ervaring met Linux en Unix.

Daarnaast hebben wij ook ervaring met gerelateerde systemen als Apache, MySQL, PostgreSQL en PHP maar ook met Zimbra, Varnish, Bind, Postfix en Lighttpd.